Skupina Calypso z novo balado zadela v srce

Skupina Calypso z novo balado zadela v srce

Skupina Calypso smo 22. oktobra izdali pesem z naslovom Lepa kot nekoč, ki je hkrati tudi naša prva balada. Ker se bližamo 20. obletnici našega glasbenega delovanja, in ker smo tudi sami po vseh teh letih ustvarjanja bolj zreli, smo se odločili, da za spremembo izdamo tudi pesem, ki bo malo drugačna od vseh naših ostalih.

Seveda nas ljudje, kot Skupino Calypso bend za žur, najbolj poznajo po naših norih, neutrudnih žurkah in veselicah. In ker je naš glasbeni repertuar zelo zelo širok, smo razširili tudi repertuar naših avtorskih skladb. Po duetu, ki smo ga posneli skupaj z Urbanom Vidmarjem, Le rezerva, katerega ciljna publika je predvsem mlajša generacija, pa z balado Lepa kot nekoč, ciljamo na starejšo publiko.

Ker pa smo si želeli nekaj več, kot le pesem, ki bo zadela v srce predvsem ženski del občinstva, pa smo se odločili, da vse skupaj zapakiramo v zgodbo, s katero bi radi opozorili na vse bolj pogosto problematiko razvez. Zato smo posneli videospot, v katerem je prikazana zgodba mlade družinice, ki se razide, ker si partnerja ne vzameta dovolj časa drug za drugega, za pogovor in reševanje težav.

Videospot, ki je posnet v idilični naravi v Završnici (občina Žirovnica) si lahko pogledat tukaj:

Avtor balade Lepa kot nekoč je Rok Lunaček, s katerim pa že pripravljamo novo pesem, ki jo bomo izdali naslednje leto marca. Spet nekaj drugačnega iz naše strani, potrudili se bomo, da ustvarimo mega hit, s katerim vas bomo spremljali na norih feštah še naslednjih 20 let 🙂

No do takrat je še kar nekaj časa, pred nami je zagotovo eden najbolj napornih mesecev v letu – veseli december. Poleg kolektivnih zabav in ostalih privat zabav, pa boste lahko tudi vi zažurali z nami na najbolj norih veselicah. Že naslednji teden v petek 29.11. se vidimo v Antic Cafe v Šenčurju, v soboto 30.11. bomo tresli Štajersko, vidimo se v La Siesti na Ptuju, najbolj nor Božič bomo preživeli 25.12. zvečer v Bobi baru v Komendi, in za piko na i, bomo skupaj stopili v novo leto – 31.12. bomo silvestrovali v Ajdovščini.

Calypsoti si resnično želimo, da se vidimo na vsaj kakšni naši zabavi, in se kot pravi žurerji poslovimo od starega leta. No hkrati pa si lahko v svoj koledar že označite praznovanje našega rojstnega dne, ki bo 16.maja 2020, in ste seveda zelo lepo vabljeni, saj si ne predstavljamo praznovanja naše 20. obletnice brez vas -naše zveste publike <3

Sledite nam na našem Facebook in Instagram profilu @skupina.calypso  https://www.instagram.com/skupina.calypso/

Naročite pa se tudi na naš YouTube kanal: Skupina Calypso , kjer boste našli posnetke iz naših nastopov, in v kratkem še veliko veliko več….

Se vidimo 🙂 vaši Calypsoti

 

Deli prispevek: