Pred obletnico še stopnico višje z Malo barko in Andražem

Pred obletnico še stopnico višje z Malo barko in Andražem

Prihodnje leto, 2020, bomo skupina Calypso praznovali 20. obletnico obstoja. Ker pa dvajset let na slovenski glasbeni sceni ni kar tako, se seveda na ta dogodek že počasi pripravljamo. Naš “rojstni dan” bomo praznovali 16. maja 2020 na Hipodromu v Komendi, glasbeni gostje bodo med drugimi tudi Pop Design, ter kar nekaj presenečenj.

Več podrobnosti bomo razkrili kmalu, do takrat imamo mi kar veliko dela. Letošnje leto bi lahko rekli, da je bilo do sedaj leto sprememb in novosti.

Prva večja sprememba v našem bendu je menjava člana – harmonikarja. Zaradi službenih in osebnih obveznosti je skupino zapustil Matic Hribar, ki pa nas bo občasno še obiskal, saj brez nas ne more 🙂 Matic, hvala za vse kar si prispeval k bendu in srečno na tvoji poti.

Ker pa seveda ni veselice brez Golice, in tako tudi ne žura brez harmonike, smo uspešno našli novega člana, ki bo poskrbel za to, da nihče na naših zabavah ne bo ostal ravnodušen. In to je Andraž Štrukelj, prihaja iz okolice Blagovice pri Lukovici. Star je 24 let, je samostojen podjetnik, ki dela največ na področju računalništva. V prostem času pa je tudi aktiven prostovoljni gasilec v PGD Blagovica. Aktiven je tako na operativnem področju kot tudi pri delu z mladino. Harmoniko igra že približno 15 let, poleg tega pa igra tudi kitaro in klaviature ter poje.

Andraž pravi, da se v bendu počuti dobro, manjša anekdota o njegovem imenu, pa je poskrbela za še bolj sproščeno vzdušje med nami, saj smo Andraža najprej poimenovali Aljaž in nato še Anže, sedaj pa smo se že počasi naučili njegovo pravo ime, hahaha 🙂

Aja pa še to, Andraž je še vedno samski, tako da punce le poglejte kje bo naslednja veselica … 😉

Pravkar pa smo izdali tudi našo novo pesem z naslovom Mala barka, katere avtor je Rusko Richie. Videospot za pesem smo posneli na otoku Krk v Punatu, kjer bomo letos že drugo leto zapored organizirali tradicionalno 2.slovensko noč, ki bo v petek 26.7.2019 v Punatu. Lansko leto je bilo noro, letos pa bomo skupaj s Petkovo pumpo in Johny Dj-jem poskrbeli, da bo “fešta” še boljša in nepozabna.

Mala barka bo letošnja himna slovenske noči v Punatu, tako da si hitro poglejte videospot in se naučite pesem na pamet 🙂

Več informacij o naših nastopih lahko najdete na naši FB strani Skupina Calypso – bend za žur   https://www.facebook.com/skupina.calypso/ , in pa na Instagramu @skupina.calypso   https://www.instagram.com/skupina.calypso/

Zabavamo vas lahko tudi na vaši zabavi, poroki, rojstnem dnevu, obletnici, kolektivni zabavi, veselici in še kje,…

Veseli bomo vaših odzivov in pa upamo, da se vidimo kmalu na našem žuru 🙂

Lep pozdrav, vaši Calypsoti <3

Deli prispevek: