Praznična mrzlica in pozabljivost

Praznična mrzlica in pozabljivost

December je res poseben čas v letu, saj je to mesec druženja z našimi najbližnjimi, mesec obdarovanja, in mesec, ko se vsi brez slabe vesti sprostimo in poveselimo.

Za nas glasbenike pa poleg vsega naštetega, mesec december pomeni tudi mesec, ko je urnik nastopov najbolj poln. In ravno v tej praznični mrzlici in hitenju se nemalokrat zgodi kakšen spodrsljaj.

Tako se je tudi nam lanskega decembra na enem od nastopov za novoletno zabavo nekega podjetja pripetilo nekaj neprijetnega.

Tik pred začetkom nastopa, ko smo že postavili vso opremo, smo odprli kovčke inštrumentov, nakar smo ugotovili, da so kovčki prazni, inštrumenti pa doma. Upsss… Kaj pa sedaj? 🤪

Srečo smo imeli, da smo bili le nekaj minut oddaljeni od doma, kjer imamo vaje, tako da smo hitro odhiteli po naše inštrumente. Vodja skupine pa je ta čas izkoristil za pozdravni govor in za zdravico udeležencev. Na koncu se je tako k sreči vse dobro izteklo, saj nihče ni niti opazil našega malega spodrsljaja.

No kakorkoli že, želimo vam VESEL IN MIREN BOŽIC TER SREČNO IN ZDRAVO LETO 2019 ❤, mi Skupina Calypso pa si želimo poleg zdravja, veliko gasilskih veselic, porok, veselih zabav in nepozabnih žurov. Aja pa malo manj pozabljivosti 😀

Deli prispevek: