2. SLOVENSKA NOČ – PUNAT – KRK

2. SLOVENSKA NOČ – PUNAT – KRK

Bliža se petek 26. julij, ko bo v Punatu na Krku potekala 2. slovenska noč. Vsi že nestrpno pričakujemo ta dogodek, saj je lanska izvedba prve tradicionalne slovenske noči uspela nad pričakovanji. Prišlo je več kot 1500 obiskovalcev, ki so se neizmerno zabavali in plesali pozno v noč. Ker je dogodek navdušil tudi turistično skupnost Punat, smo se seveda brez dvoma odločili, da slovenska noč na Krku postane tradicionalna.

Ker po dosedanjih odzivih letos pričakujemo še večje število ljudi, nam bo na odru delala družbo vsem dobro znana Petkova pumpa in DJ Johny, ki prav vedno poskrbi za nor in odtrgan žur.

In kot zanimivost, spot za našo novo pesem Mala barka, smo posneli prav v Punatu. Poglejte si videospot, in se naučite pesem na pamet, da jo bomo lahko skupaj prepevali na slovenski noči.

Torej, če boste v petek 26.7. dopustovali na Krku, ali pa če samo potrebujete razlog za vikend odklop na tem čudovitem otoku, se zmenite s frendi, in pridite v Punat na najbolj nor žur tega poletja na morju. Za pijačo in jedačo bo poskrbljeno, tako da ni lepšega kot morska klima, dobra glasba, prijetna družba, mrzlo pivo, mojito in brezskrbna zabava dolgo v noč.

Še nekaj fotk iz lanske slovenske noči. Se vidimo v petek 26.7.2019 v Punatu na Krku 🙂 vaši Calypsoti

 

 

Deli prispevek: